Terapian avulla eheämpi elämä


images
Terapeuttina olen sinulle läsnä oleva kuuntelija ja peili. Taustalla minulla on holistinen tantrinen elämänkatsomus ja ratkaisukeskeisyys joka auttaa näkemään kipeätkin kokemukset ja vaikeat tilanteet mahdollisuuksina kehittymiselle ja henkiselle kasvulle. Tuen sinua löytämään voimavarojasi ja tekemään ratkaisuja jotka parantavat elämänlaatuasi.
Terapian tukena käytän mindfulness harjoituksia, perhekonstellaatiota jonka avulla voit eheyttää juuriasi, TRE-harjoituksia ja kehotyöskentelyä joiden avulla kehomuistista voidaan poistaa traumaattisista kokemuksista syntyneet jännitykset.
Terapiaa tarjoan yksilöille, pareille ja perheille.

Tässä lyhyt kuvaus käyttämistäni menetelmistä:


Mindfulness

eli tietoinen läsnäolo on loistava metodi jonka avulla voidaan vähentää stressiä ja parantaa elämänlaatua. Tietoista läsnäoloa voit harjoitella missä ja milloin vain. Hengitys, omien kehotuntemusten ja tunteiden sekä ympäristön tarkkaileminen ovat muutamia apuja harjoitteluun.

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapiassa voidaan pohtia seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä kuten haluttomuus tai toiminnalliset häiriöt. Terapiasta voi olla apua yhteyden löytämisessä omaan seksuaalisuuteensa, omiin rajoihin ja tarpeisiin sekä seksiin liittyvien pelkojen ja traumaattisten kokemusten vapauttamiseen.

TRE - Tension & Trauma Releasing Exercises

TRE on yksinkertainen metodi jossa fyysisten harjoitusten avulla voidaan vapauttaa kehon jännityksiä ja stressiä, jotka ovat kertyneet päivittäisestä elämästä, hankalista tilanteista, äkillisestä tai pitkittyneestä paineesta tai traumaattisista elämänkokemuksista (onnettomuudet, väkivalta). TRE on maailmalla saanut suuren suosion menetelmänä kroonisen stressin, fyysisen jännityksen ja emotionaalisen trauman vapauttamiseen, yksinkertaisuutensa ja tehokkuutensa vuoksi.
Lue lisää tärinäterapiasta

Perhekonstellaatio eheyttää juuriasi

Family Constellation tai Perhekonstellaatio on Suomessa uusi terapiamuoto jonka on kehittänyt saksalainen psykoterapeutti Bert Hellinger.
Menetelmä perustuu siihen että jokainen meistä, halusimme tai ei, kuuluu isompaan kokonaisuuteen, perhesysteemiin, jota ohjaa yhteinen "omatunto".
Menetelmä tuottaa näkyväksi perheen sisäisen ”salatun” dynamiikan, esim. kuinka joku identifioituu toiseen sukunsa jäseneen ja siksi kantaa tämän tunteita ja asenteita itselleen taakkana. Tulemalla tietoiseksi dynamiikasta ja antamalla jokaiselle jäsenelle hänelle kuuluvan kunnioituksen ja paikkansa systeemissä voidaan auttaa energiaa virtaamaan perheen sisällä, luoden tasapainoisen, kunnioittavan ja rakastavan ilmapiirin. Perhekonstellaatio työskentelyllä voi olla suuri merkitys suhteisiin lapsuudenperheessä, parisuhteen luomiselle ja parisuhteen toimivuudelle, sekä lasten hyvinvointiin perheessä.