thumb_Shanti-8363_1024

Shanti Limnell


kotini Villa Westergård on pieni eko-yhteisö jossa pyöritämme pientä kurssikeskusta ja aamiaismajoitusta. Ekologinen - henkinen ajattelutapa ohjaa toimintaani sekä yksityishenkilönä että yrittäjänä, terapeuttina ja kurssinvetäjänä.
Olen neljän lapsen äiti, kaksoispoikien mummi ja olen koko aikuisen elämäni elänyt yhteisöissä ihmisten kanssa jotka tulevat eri maista, eri kulttuureista ja joiden erilaisista elämäntarinoista olen saanut oppia paljon.


Vuonna 1998 olin Intiassa syventymässä meditaatioon ja Tantraan. Usean vuoden aikana kävin opettajani Radhan C. Luglion kursseja.
Muita opettajiani ovat mm: Devapath (hengitys terapia), Markku Väätäinen ja MarjoTimoria (seksuaali- ja pariterapia koulutus), Svagito Liebermeister ja Karen Hedley (perhekonstellaatio koulutukset), Barbara Carellas USA, Hariprem ja Gitama, Charlotte ja Anam Norell (tantra)
Vuodesta 2003 olen opettanut Tantraa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.
2008-2010 olen ollut Ruotisissa pidettävän Sexsibilitycoach koulutuksen toisena pääopettajana ja kouluttanut 2 ensimmäistä vuosikertaa Sexsibility coacheja joiden joukossa myös muutama suomalainen.
Pidän Tantrakursseja sekä yksin ja muiden kanssa ja toimin seksuaali- ja pariterapeuttina sekä Tantraohjaajana myös yksityisvastaanotollani. Teen myös Perhekonstellaatioita sekä yksityissessiona että ryhmissä.


Tantric Life Coach
Seksuaali- ja pariterapeutti
TRE II ohjaaja
Sexsibilitycoach
Perhekonstellaatio-ohjaaja
Ratkaisukeskeinen työnohjaaja