thumb_Shanti-8363_1024

Shanti Limnell


Syksyllä 2017 muutin Suomesta Portugaliin jossa parhaillaan rakennamme uutta kurssikeskusta ja missä jo tarjoamme aamiaismajoitusta yhdistettynä sessioihin ja hoitoihin. Ekologinen - henkinen ajattelutapa ohjaa toimintaani sekä yksityishenkilönä että yrittäjänä, terapeuttina ja kurssinvetäjänä.
Olen neljän lapsen äiti, neljän lapsen mummi. Olen koko aikuisen elämäni elänyt yhteisöissä ihmisten kanssa jotka tulevat eri maista, eri kulttuureista ja joiden erilaisista elämäntarinoista olen saanut oppia paljon.


Vuonna 1998 olin Intiassa syventymässä meditaatioon ja Tantraan. Usean vuoden aikana kävin opettajani Radhan C. Luglion kursseja.
Muita opettajiani ovat mm: Devapath (hengitys terapia), Markku Väätäinen ja MarjoTimoria (seksuaali- ja pariterapia koulutus), Svagito Liebermeister ja Karen Hedley (perhekonstellaatio koulutukset), Barbara Carellas USA, Hariprem ja Gitama, Marya ja Anam Norell (tantra)
Vuodesta 2003 olen opettanut Tantraa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.
2008-2010 olen ollut Ruotisissa pidettävän Sexsibilitycoach koulutuksen toisena pääopettajana ja kouluttanut 2 ensimmäistä vuosikertaa Sexsibility coacheja joiden joukossa myös muutama suomalainen.
Pidän Tantrakursseja sekä yksin ja muiden kanssa ja toimin seksuaali- ja pariterapeuttina sekä Tantraohjaajana myös yksityisvastaanotollani. Teen myös Perhekonstellaatioita sekä yksityissessiona että ryhmissä. Kouluttajiani TRE-ohjaajaksi ovat Ole Ry ja Susanne Andrés (Tanska) ja Jyrki Rytilä Suomi. TRE lasten ja nuorten kanssa, kouluttajana Dr. Melanie Salmon. Olen myös osallistunut työskentelyyn David Bercelin kanssa. Uusimpana koulutuksena Quantum Energy Coach kouluttajana Dr. Melanie Salmon.


Tantric Life Coach
Seksuaali- ja pariterapeutti
TRE II ohjaaja
Sexsibilitycoach
Perhekonstellaatio-ohjaaja
Ratkaisukeskeinen työnohjaaja
Quantum Energy Coach