Kahden kesken


1901522_10203271742860324_2010373856_n_1024
Tarjoamme pareille yksityis-sessioita ja yhteistä laatuaikaa Tammisaaressa. Luodaan yhdessä teille sopiva paketti joka voi sisältää mm pariterapiaa, coachausta, tantraharjoituksia, hierontaopetusta, tanssia, meditaatiota, kum nye tiibettiläistä joogaa, shindo-venyttelyä tai erilaisia hoitoja.
Meitä ympäröi kauniit saaristolaismaisemat joissa on ihana retkeillä kävellen tai ratsastaen, kesällä voi myös soutaa tai meloa.
Voitte tulla vain päiväksi tai yöpymään, ateriat voite tilata meiltä, valmistaa itse tai käydä jossain lähialueen, Tammisaari, Hanko, Fiskars, viihtyisässä ravintolassa.

Tantraohjaus voi avata teille uusia ulottuvuuksia yhteiseen rakkauselämäänne, läheisyyden lisäämisestä moniorgasmisuuteen ja nautinnon ja orgasmin laajentamiseen.

Luopumalla suorittamisesta seksissä voit olla enemmän läsnä kumppanillesi ja omalle nautinnollesi, voit rauhoittua ja löytää erilaisen laajentumisen nautinnon hitaudesta ja rentoutumisesta. Herkistyt ja ehdit tuntea enemmän ja uudella tavalla. Rakastelussa häviää ajantaju ja lepäätte kenties laakso-orgasmin autuuden aalloilla!