Luomu-majatalo Tammisaaressa


gardsplanmorgonavkoppling

Villa Westergård

on pieni eko-yhteisö jossa kurssikeskus ja majatalo 15 km päässä Tammisaaresta. Vuonna 1886 rakennetulla tilalla on islanninhevosia, koiria, vuohia, kissoja ja kanoja. Tilalla on pieni puutarha ja kasvihuone. Rakennuksia entisöidään puuta, savea ja perinnemaaleja käyttäen.
Vieraiden käytössä on 2-3 hengen yksinkertaisesti sisustettuja huoneita päärakennuksessa. Yhteiskäytössä mm. wc, suihkut, sauna ja meditaatiohuone. Leirintämahdollisuus. Tarjolla aamiainen ja kasvisaterioita (luomuraaka-aineita n. 90 %). Erikoisuuksia hiivaton spelttileipä ja erilaiset vuohenjuustot. Vieraat voivat osallistua tilan askareisiin ja seurata perinteistä juustontekoa. Ympärillä on vaihteleva luonto, kyläteitä ja pyöräilyreitti. Kajakkia ja soutuvenettä lainataan.
Hinnat: Aamiaismajoitus 40 €/hl + lakanavuokra 10€. Täysihoito 80€/hl/vrk. Ateriat 10-20 €. Teltta tai matkailuauto 20€ + 5€/hlö.
Varaus: 1 vrk ennen tuloa!

Voit varata talon myös omaa kurssia varten jos toimintasi on sopusoinnussa meidän toiminnan kanssa. Hinta sopimuksen mukaan.

Ekoyhteisöön voit tulla myös lyhyemmäksi ajaksi vapaaehtoistyöntekijäksi sopimuksen mukaan.

AJO-OHJE: Aja Tammisaaren ohi Hankoon päin. Noin 2 km Pohjanpitäjänlahden nostosillan jälkeen käänny oikealle Prästkullan suuntaan, tielle no 1001, jota seuraat n. 6,5 km. Sillan jälkeen käänny heti vasemmalle Öbyn suuntaan. N. 4,5 km jälkeen käänny oikealle kun näet numeron 227. Osoite on Vimonbölentie 227.

Tervetuloa!