Kurssikeskus ja eko-yhteisö Tammisaaressa


20100624 017
Villa Westergårdin päärakennuksessa toimii pienimuotoinen kurssikeskus ja eko-yhteisö. Kurssilaisia voidaan majoittaa 2 -5 hengen huoneisiin.
Useimmat kurssit järjestetään Awarenesstherapyn puitteissa mutta myös muut järjestäjät ovat tervetulleita!
Vapaaehtoistyöntekijänä voit auttaa meitä työnteossa ylläpitoa vastaan ja nauttia kauniista rauhallisista puitteista ja yhdessäolosta meidän sekä toisten vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. Toivomme vapaaehtoistyöntekijöitä joita kiinnostaa puutarhaviljely, kunnostus ja rakentaminen.


Kurssilaisena tai vapaaehtois-
20100624 020
työntekijänä saat nauttia herkullisesta luomu-ruoasta. Olemme saaneet erittäin paljon kiitosta ruoasta, useammat vapaaehtoiset ovat kertoneet että täällä tarjottu ruoka on ollut parasta mitä vapaaehtoishommissa ovat maistaneet!
Luonnollinen osa täällä oleskelusta on tietysti myös yhteys luontoon ja ihaniin sosiaalisiin eläimiimme jotka avaavat kaikkien sydämet!


DSCN0931
Kurssitoimintaa varten käytössä on päärakennuksen tunnelmallinen 40 neliön sali jota voi tarvittaessa laajentaa viereisen huoneen puolelle ja kesäaikana ulkona fyysisiin harjoituksiin kuten joogaan sopiva nurmikko sekä hiekkakenttä. Ympäröivä luonto kutsuu sekä retkeilyyn että hiljaisuuteen. Voit myös nauttia kirkasvetisestä järvestä uiden, meloen tai soudellen.


Villa Westergård toivottaa Sinut sydämellisesti tervetulleeksi!

Villa Westergård