Tapahtumat 2017


Wild Heart Tantra, iltakurssi perjantaisin Helsingissä jatkuu 13.1

ir_attachment_622
Aika: klo 18.30-21.15
Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 2krs
vetäjät: Shanti ja Tantric Life Coach tiimi!
hinta: 35€/ilta tai 225€ koko sarja.
Ennakkoilmoittautuminen Shantille shanti (at) nic.fi joka iltaan viimeistään edellisenä päivänä!
Jos tykkäät Wild Heart Tantran sivusta
Facebookissa saat sitä kautta ilmoitukset muutama päivää ennen jokaista tapahtumaa!

Tantrailtojen kävijämäärä on noussut jatkuvasti kahden viime vuoden aikana ja syksyllä 2016 on usein ollut sali täynnä. Tämän takia ennakkoilmoittautuminen on tärkeää!
Kevään teemat muodostavat taas kokonaisuuden josta saa suurimman hyödyn osallistumalla mahdollisimman moneen iltaan. Haluan kuitenkin tarjota mahdollisuuden osallistua myös satunnaiselle kävijälle.
Jos haluat satsata iltakurssiin ja osallistua mahdollisimman paljon saat 10€ alennusta per kerta tai yhdeksästä illasta 90€ alennusta maksamalla 225€ jolloin voit osallistua kaikkiin iltoihin alennushintaan. Irtotuntien hinta on 35€/kerta.

Kevään aikana tulemme lähestymään tantraa viiden elementin kautta (maa, vesi, tuli, ilma ja avaruus/eetteri). Jokaisessa meissä vaikuttavat nämä elementit enemmän tai vähemmän tasapainoisesti. Elementit liittyvät eri aisteihin ja ominaisuuksiin.
Tutustumme elementteihin tanssin, kosketuksen ja tantristen harjoitusten avulla. Elementtien ymmärtäminen ja näkeminen omassa olemuksessaan ja toiminnassaan auttaa meitä elämään täydemmin ja tietoisemmin.

Päivämäärät ja teemat:

13.1 WILD HEART TANTRA INTRO
Illassa tutustutaan toisiimme ja tantran perusteisiin. Opettaessani/jakaessani tantrista ymmärrystäni pyrin lähinnä luomaan tilaa sille mikä haluaa tulla näkyväksi, oivalletuksi ja eheäksi. En perusta traditioihin traditioiden vuoksi vaan tässä hetkessä olemiseen, elämän ymmärtämiseen, rakkauden virtaamiseen ja suuremman tietoisuuden heräämiseen.

20.1 MAAN SYKE
Maistelemme maaelementtiä ja juurevuutta, tanssien koskettaen ja meditoiden.

10.2 TUNTEIDEN VIRTA
Antaudumme veden vietäväksi ja tunteiden virtaan, tanssin, kosketuksen ja tiedostamisen avulla.

24.2 RAKKAUDEN LIEKIT
Annatko tilaa intohimon ja toiminnan tulelle? Tanssimme, hengitämme ja annamme tilaa kuumille kohtaamisille.

10.3 TUULEN HENKÄYS
Kuulostelemme kehon impulsseja tanssien ja kohdaten, teemme höyhenenkevyen ilmakosketus meditaation.

24.3 SHIVA - SHAKTI PLAY
Tutustutaan Shiva ja Shakti energioiden laatuun meissä jokaisessa ja millä tavalla voidaan valita kumpi niistä milloinkin vallitsee.

14.4 Teema ilmoitetaan myöhemmin

28.4 AVARUUDEN ÄÄRETTÖMYYS
Kuuntelemme hiljaisuuden ääntä ja luomme tilaa uudenlaisen nautinnon kokemiseen rentoutumalla ja antamalla olemuksemme ja tajuntamme laajentua.

26.5 WILD HEART PARTY

KesäkurssitOlen jättänyt Tantran viikonloppu-peruskurssien pitämisen kouluttamilleni Tantra-ohjaajille. Jos etsit peruskurssia voin ohjata sinua eteenpäin heidän ja toisten ohjaajien kursseille!
Itse haluan keskittyä Wild Heart Transformation ja Tantric Life Coach koulutusryhmien vetämiseen.
Jos haluat elämääsi muutosta ja sinulla on rohkeutta haastaa itsesi ja toimia maailman kannalta merkittävällä tavalla, koulutus voi olla juuri sinua varten! 
Seuraava koulutus alkaa taas syksyllä 2016.

1901522_10203271742860324_2010373856_n

28-30 heinäkuuta
Wild Heart Tantra retriitti, Tammisaari

Tantran perimmäinen tarkoitus ei ole vain parantaa seksielämää vaan käyttää jokapäiväisen elämän lukemattomia tilanteita ja kohtaamisia, joihin myös seksi kuuluu, porttina meditaation, rakkauden ja läsnäolon syvempään kokemiseen.

Tantra on elämäntapa ja tapa tarkastella maailmaa rakkauden, hyväksymisen ja läsnäolon kautta. Tantra on kaiken olevan hyväksymistä ilman arvostelua.

Tantrassa seksuaalisuus on hyväksytty ja arvokas osa elämää. Tantrinen seksuaalisuus on luonnollista ja henkistä seksuaalisuutta, jolla on suuri vaikutus omaan hyvinvointiimme. Tantriset harjoitukset ja kokemukset ovat monille meistä toimiva tie oman itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen. Sen avulla voimme myös avata seksuaalisuuteen liittyvien häpeän, traumojen ja ennakkoluulojen aiheuttamia lukkoja. Parisuhteessa tantra voi olla tie vahvempaan luottamukseen, jonka avulla voidaan päästää irti pakkomielteisestä kumppanin omistamisen ja kontrolloimisen tarpeesta, koska rakkaus omaa itseä kohtaan sekä luottamus elämään kasvavat.

Tällä kurssilla voit tutustua itseesi eri harjoittelukumppanien avulla. Jos osallistut oman kumppain kanssa päätätte tietenkin itse milloin haluatte omistautua vain toisillenne harjoituksissa ja milloin kohdata toisia harjoittelukumppaneita. Saat tilaisuuden rikkoa oman mukavuusalueesi rajoja ja murtaa häpeän ja muiden asioiden aiheuttamat lukot, jotka estävät sinua vapauttamasta todellista energiaasi, valoasi ja iloasi!
Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Retriitti avoin sekä sinkuille että pareille!
Vetäjä: Shanti Limnell


tulpanvykort_1024

Wild Heart Transformation Tammisaaressa 29.9 - 10.6

Tantra on voimakas polku kohti muutosta ja heräämistä. Neljän viime vuoden ajan TLC-koulutuksia – Tantric Life Coach training – vetäessäni olen huomannut oppilaitteni käyvän läpi perusteellisia muutoksia omassa elämässään ja omissa asenteissaan. Siksi ekan koulutusvuoden nimi on Wild Heart Transformation. Koulutuksen sisältö muotoutuu matkan varrella ja valmistelee oppilaita toiselle vuodelle, jonka päätteeksi he saavat Tantric Life Coach -sertifikaatin.

Koulutuksen sisällön muotoutumisella tarkoitan sitä, että eri moduulien sisältöä ei ole päätetty tarkasti etukäteen. Noudatamme sen sijaan koulutuksessa syntyvää energiaa ja käsittelemme harjoitusten, kokemusten jakamisen ja meditaatioiden aikana esille nousevia asioita.
Tärkeimmät käyttämämme menetelmät ovat tantriset harjoitukset, systeemikonstellaatio, TRE-tärinäterapia (Tension and Trauma releasing Exercises), kehon harjoittelu sekä kosketus- ja hengitysharjoitukset.

Matkan tarkoituksena on luoda voimakkaampi ja mutkattomampi yhteys omaan sydäntilaan. Sydän on spontaani ja villi. Kun olet yhteydessä omaan sydäntilaasi, elämäsi helpottuu ja koet enemmän iloa. Pystyt luomaan yhteyden muihin ja inspiroimaan ja tukemaan heitä aivan uusilla tavoilla. Pystyt vaikuttamaan omaan elinympäristöösi ja planeettaamme.

Wild Heart Transformation on yksivuotinen prosessi, joka koostuu viidestä viikonlopusta, joista oppilas sitoutuu neljään, sekä yhdestä viisipäiväisestä jaksosta kesällä. Koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista. Koko ryhmän yhteinen prosessi ja tutut osanottajat mahdollistavat joka kerta entistä syvemmän yhteyden.

Ensimmäisen vuoden jälkeen päätät, haluatko syventää omaa prosessiasi ja oppia käytännön taitoja tantrisen lähestymistavan ammattimaiseen hallitsemiseen.

Jos haluat elämääsi muutosta ja sinulla on rohkeutta haastaa itsesi ja toimia maailman kannalta merkittävällä tavalla, koulutus voi olla juuri sinua varten!
Päivämäärät 2017 - 2018
29.9-1.10, 24-26.11, 26-28.1, 2-4.3, 20-22.4, 13-17.6

Tantric Life Coach

Tantric Life Coach eli tantrinen elämäntaidonvalmentaja oppii ohjaamaan muita, tekemään tantrisia kehon harjoitteita sekä ohjaamaan ryhmiä, meditaatioita ja harjoituksia. Osana ryhmän prosessia saat mahdollisuuden käsitellä ryhmässä esiin nousevia sekä henkilökohtaisia että ammattimaisia haasteita. Voit kehittää omia ilmaisu- ja viestintätaitojasi sekä harjoitella palautteen antamista ja vastaanottamista rakentavalla ja rakastavalla tavalla. Luot vahvemman yhteyden ja luottamuksen itseesi, opit rentoutumaan ja keskittymään haastavissa tilanteissa.

Tantric Life Coach -koulutus koostuu viidestä viikonlopusta, joista oppilas sitoutuu neljään, ja yhdestä kuusipäiväisestä kesätapaamisesta, jolloin jokainen esittelee ryhmälle oman lopputyönsä.
Viikonloppumoduulien lisäksi järjestetään pienryhmätapaamisia moduulien välissä. Koulutukseen kuuluu muutamien kirjojen lukeminen ja esitysten laatiminen ryhmän muille jäsenille.
Päivämäärät 2017 - 2018
22-24.9, 17-19.11, 19-21.1, 9-11.3, 27-29.4, 5-10.6